Play-doh Doctor Drill n Fill - детска играчка

Код на Производот: PD8605

Достапност:Има на залиха

1,299 ден 499 ден 499

Пластелин за моделирање од категоријата на Развојни и едукативни играчки. Со купувањето на ваков тип на играчки вложувате во интелектуалниот развој на Вашето дете.

Овој сет покажува дека и професијата стоматолог може да биде забавна!!! Станете врвен стоматолог со овој Play Doh сет.

После оваа играчка малите нема да се плашат од стоматолог бидејќи сега со Play Doh сами ќе поправаат заби. Во сетот има интересна глава на пациент на која децата со помош на калапите и белиот пластелин ќе му изработуваат заби. После изработката на заби следува забавата, поправајќи му ги забите со помош на брусалката на батерии пломбирајќи ги истите. Исто така може да се изработуваат и протези на забите со помош на синиот пластелин.

Сетот содржи :

-5 кофички Play Doh маса за моделирање

- глава

- клешта

- брусалка на батерии

-валјак

-калап за заби

-уште неколку додатоци.