Повеќенаменска столна сталажа на три нивоа

Код на Производот: stolnastalaza3nivoa

Достапност:Има на залиха

1,380 ден 880 ден 880

Организирајте го просторот во Вашиот дом со уникатната повеќенаменска столна сталажа што ќе ви овозможи функционалност и организација на најразновидни работи во домот.

Можете да ја користите за складирање најразлични работи како предмети за лична хигиена, крпи и слични работи во тоалетот и бањата.

-Алатки од домаќинството и најразновидни садови, како и зачини, шишиња и крпи во кујната.

- Организација и складирање на многубројните играчки на Вашите деца што можат да предизвикаат голем неред во домот. 

- Сталажата е водоотпорна, што значи дека ќе немате потреба да се грижите доколку дојде во допир со вода.

- Прекрасно се вклопува и во отворен простор како градина или тераса.

- Сталажата е одлично решение и за документите и останатите работи кои треба да ги складирате на соодветно место во Вашата канцеларија.

 Премногу е лесна за одржување, ќе можете да ја чистите со влажна, обична или микрофибер крпа.

Димензии на столната сталажа: 90x32x28cm