Паметен преносен сад за храна

Код на Производот: Lunchbox

Достапност:Има на залиха

1,599 ден 999 ден 999

Дали некогаш сте се нашле во ситуација да си припремите идеално јадење за во канцеларија, училиште или факултет, само за да бидете разочарани кога ќе забележите дека вашиот рецепт не е толку идеален кога храната ќе се излади? Сите сме во биле во слична ситуација, особено кога не сте во можност да го подгреете идеалниот ручек. Отсега може да заборавите на тие разочарувања, затоа што со нашиот преносен сад за храна со изолација за зачувување на топлината и можност за загревање на храната Вашите идеални ручеци ќе останат токму такви - идеални!

Садот има 3 помали садови во кои може да ја чувате Вашата храна, распоредени на два реда. Во исто време може да ги користите сите 3 садови, или пак само 2, без разлика дали со иста или различна храна. Изработен е од квалитетни материјали ПП пластика и не’рѓосувачки челик кои помагаат во задржувањето на топлината без разлика на околината во која се наоѓа садот.

Освен што служи за држење на Вашата храна топла, исто може да се користи и за загревање на храната, за подготвување на ориз, подготвување супа, варење јајца, како и варење зеленчук. Садот ја приготвува храната подеднакво во сите четири помали садови без да ги пресуши состојките во еден од садовите повеќе од другите, благодарение на непрекинатиот тек на пареа внатре во садот.