-70%

Преносен затоплувач на просторија 1000W

Код на Производот: LF4033

Достапност:Има на залиха

1,299 ден 399 ден 399

Преносливиот грејач  е компактен апарат за загревање со отпорен керамички елемент за затоплување кој ќе направи просторот околу вас да биде пријатно топол дури и за време на студените денови.Грејачот е лесен за користење – едноставно вклучете го, прилагодете го термостатот. Апаратот е многу штедлив и ќе Ви биде удобно и топло за само неколку денари дневно!

Почнува зимата а со самото тоа и температурите во домот се намалуваат, а не сакате да ја зголемите сметката за греење?
Ослободете се од големите греалки кои зафаќаат многу простор. Ви го претставуваме Апарат за затоплување со керамички грејач која ви нуди моментална топлина.

Апарат за затоплување со керамички грејач  се вклучува директно во штекер и не зафаќа воопшто простор.

Апарат за затоплување нема кабли и не зафаќа простор на подот. Само вклучете ја во штекер и истиот  Веднаш почнува да ја загрева просторијата.

 

Со термостатот кој го има Апаратот  за затоплување добивате прецизна контрола за поставување на температурата кој ја сакате.

За многи кратко време затоплете дневната, спалната, детската, бањата, канцеларијата, работилницата и гаражата за многу малку пари потрошени за греење.  безбеден керамички елемент за загревање

Апаратот за затоплување има  пластично куќиште кое останува ладно, не се загрева.

Има автоматска функција на исклучување.

Троши неверојатно малку електрична енергија.

Апаратот за затоплување има 1000W.

Со Апаратот за затоплување добивате ГРАТИС далечински управувач.