Рачен безжичен тример за кратење трева

Код на Производот: NK03

Достапност:Има на залиха

999 ден 299 ден 299

Ви го претставуваме ZIP TRIM безжичниот тример, мал, лесен и практичен тример кој ќе Ви помогне околу оддржувањето на Вашот двор и градина.

 

Безжичниот тример ZIP TRIM е многи лесен и практичен за употреба со што Ви ја олеснува работата во оддржувањето на Вашиот двор и градина.

Тримерот работи на батерија наместо на струја, па со самото тоа нема кабел за да Ве ограничува во работата и може да го користите буквално на било кое место.

Иако е многу лесен и има одличен дизајн ZIP TRIM ја обезбедува целата можност и снага на обртаи која ја имаат и класичните тримери, но со додатни педности:

  • Имам многу помала тежина од класичните, а исто така не Ве ограничува со кабел и потребна електрична енергија. Може да го користат и жени.

 

  • Кога не работите со него, не Ви зафаќа многу простор како што е случајот со поголем број на традиционални тримери кои се гломазни и тешки.

 

Така со овој практичен ZIP TRIM без многу мака ќе ја средувате тревата која Ви смета, билките, живата ограда па дури и потенките гранки.

ZIP TRIM има уште една предност во однос на класичните тримери, а тоа е цената. Додека класичните тримери се многу скапи, а доста скапи се и нивните поправки,  ZIP TRIM е многу поволен, пристапен за секој џеб.

Оваа е одлична понуда за сите оние кои сакаат убаво оддрживани дворови и градини, а притоа не им се дава голема сума на пари за купување на скапи косилки и тримери.