Рачки за склекови Push Up Stand

Код на Производот: Push Up Stand

Достапност:Има на залиха

550 ден 299 ден 299

Push Up Stand рачките за склекови се одличен начин за подобрување на севкупниот развој,обликување и зајакнување на горниот дел од телото односно вашите мускули во пределот на гради, трицепс, бицепс, рамења, грб, стомачни..

↪ Со секојдневна употреба од 15 до 30 минути дневно, промените можат да бидат забележливи уште во првата недела! ↩

Според новите истражувања правењето склекови со рачки за склекови е многу подобро од колку со голи раце, затоа што се избегнуват ризици на повреда на зглобовите (нема притисок врз зглобовите, не се притиснати и свиткани), отпорни се на лизгање и со самото тоа овозможуват безбеден тренинг, се наклонувате под агол и работат сите мускули, нудат поголем опсег на движење oдносно дозволуваат да се намали на минимум растојанието од градите до земјата.

Изработени се од висококвалитетна пластика, силна и издржлива (и до 170kg), обвиткана со мека пена која обезбедува триење и удобно затегнување намалувајќи го притисокот врз зглобот и овозможувајќи ви да одите подлабоко.