Рачна пегла на пареа

Код на Производот: peglanaparea

Достапност:Има на залиха

1,490 ден 999 ден 999

Направете го пеглањето алишта многу едноставно и брзо, со новата рачна пегла на пареа што Ви нуди безброј предности  во споредба со обичната пегла. Дизајнирана е специјално да го скрати времето на Вашите секојдневни обврски околу алиштата. Од сега пеглањето ќе можете да го вршите со многу леснотија без да имате потреба да поставувате специјална даска за пеглање или да наоѓате рамна површина, затоа што со помош на овој иновативен производ тоа ќе го правите дирекно на самата закачалка и тоа за само неколку минути.

- На лесен и едноставен начин ги пегла сите изгужвани рабови , 5 пати побрзо отколку пеглање со обична пегла.

- Наполнете ја со вода и таа ќе биде спремна за употреба.

- Загрева за помалку од 3 мин.

- Проѕирниот прозорец ќе ви го покажува нивото на вода во пеглата.

- Идеална е за патување, практична е и не зафаќа воопшто простор, ќе можете лесно да ја носите секаде со Вас.

- Направена е за употреба во секакви услови, со ефект како професионална пегла од хемиско чистење.

- Безбедна е за користење на секакви материјали и ткаенини па дури и свила.

- Големите отвори овозможуваат лесен проток на пареа.

- Совршена за дезинфекција на целата облеката.

- Исто така може да се користи за дезинфекција на седиштата во кола, на гарнитурата, на ќебињата, чаршафите и за се што ви е потребно.

- Ги отстранува непријатните мириси и сите честички залепени за облеката.

Ова е производот кој секој треба да го поседува во својот дом, зарем не?