-26%

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ПОД ВИСОК ПРИТИСОК RAIDER RD-HPC01

Код на Производот: RDHPC01

Достапност:Нема на залиха

5,990 ден 4,490 ден 4,490
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ПОД ВИСОК ПРИТИСОК RAIDER RD-HPC01
Моќност: 1400 W

Максимален притисок: 10 Mpa
Максимален проток: 5,5 L/min
Тежина: 5,3 кг