Релаксатор - Ibaby Magic Forest

Код на Производот: Релаксатор - Ibaby Magic Forest

Достапност:Нема на залиха

Релаксаторот - Ibaby Magic Forest е изработен од висококвалитетен материјал и има совршен дизајн. Има луксузен изглед, лесно се склопува и расклопува, лесно можете да го местите каде ќе посакате, не зафаќа многу простор и најважно од се е што има модус кој вибрира за да го смири детето.

Заедно со рекласаторот доаѓаат и висечките играчки кои пружат дополнителна забава и занимација на вашето дете.

Карактеристики:

  • смирувачки и нежни вибрации;
  • безбеднoсен ремен со 3 точки;
  • висечки играчки;
  • ергономско седиште;
  • носивост до 11,3kg;
  • навлака со одличен дизајн и може да се пере;
  • лесно склопување и расклопување;
  • сертифициран;

Димензии: должина: 61cm; ширина: 49; висина: 51;