Ротациска чинија - Universal gyro bowl

Код на Производот: Universal gyro bowl

Достапност:Има на залиха

600 ден 199 ден 199

Дали сте уморни  Вашите деца да истураат храна по подот? Со ротационата чинија ќе ставите крај на чистењето!!!

Ви ја претставуваме Ротационата чинија Universal gyro bowl! Чинија се врти за 360 степени и истурање на храната е невозможно!

Чинијата за хранање е дизајнитана  децата сами да јадат а притоа да не истураат и да прават хаос од храната.
Без оглед на која позиција е внатрешниот сад секогаш останува исправен избегнувајќи храна да се истури.

 Чинијата е изработена од  безбедна, нетоксична пластика наменета за деца.

Големина: 17.5 x 7.5 см