-57%

Рачки за склекови ротирачки // Rotating Professional Push Up

Код на Производот: Rotating Professional Push Up

Достапност:Има на залиха

890 ден 390 ден 390

Rotating Professional Push Up рачките за склекови се одличен начин за подобрување на севкупниот развој,обликување и зајакнување на горниот дел од телото односно вашите мускули во пределот на гради, трицепс, бицепс, рамења, грб, стомачни..

↪ Со секојдневна употреба од 15 до 30 минути дневно забележлива е промена уште во првата недела! ↩

Овие ротирачки рачки за склекови ја зголемуваат ефикасноста до 3 пати!

Овие патентирани ротирачки рачки за склекови содржат систем на топчести лежишта кој обезбедуват рамномерна целосна ротација за природно усогласување на рацете и зглобовите.

Според новите истражувања правењето склекови со рачки за склекови е многу подобро од колку со голи раце затоа што се избегнуват ризици на повреда на зглобовите (нема притисок врз зглобовите, не се притиснати и свиткани), отпорни се на лизгање и со самото тоа овозможуват безбеден тренинг, се наклонувате под агол и работат сите мускули, нудат поголем опсег на движење oдносно дозволуваат да се намали на минимум растојанието од градите до земјата.

Изработени се од висококвалитетна пластика, силна и издржлива (и до 200kg), и префинета гума на рачките која обезбедува триење и удобно затегнување намалувајќи го притисокот врз зглобот и овозможувајќи ви да одите подлабоко и целосна синхронизација на сите делови на телото и со тоа максимална ефикасност.

Овој сет од 2 рачки е соодветен за сите фитнес нивоа, од почетник до про.