Scruff a Luv Blossom Bunnies (Limited Edition) + Scruff a Luv Serie One + ГРАИТС Scruff a Luv Babies

Код на Производот: comboscruff

Достапност:Има на залиха

4,280 ден 999 ден 999

Scruff a Luv Blossom Bunnies(Limited Edition):

 

Новите и неодоливи миленици за кои Вашето дете ќе се грижи стигнаа кај нас. Вие сами бирате кое ќе го нарачате дали ќе биде тоа напиштено маче, куче или животно кое доаѓа од шумата. Од бушаво во неодоливо меко милениче во само 4 чекори.

Твоето Scruff-a-Luv милениче е било напуштено, никој не го сака и веднаш треба да го спасиш. Подгответе убава пенеста купка за твоето милениче да има чисто крзно. Кое животно го спаси? Дали е тоа зајаче, кученце или маченце? После бањата и сушењето ќе откриеш какво милениче имаш. Избањај го твоето милениче, исуши го и исчешлај го неговото крзно, стави му ланче за да се чувствува убаво!

 

Совети за оддржување на играчката:

Наравете пенлива купка од млака вода и детски шампон за бањање.

После бањање исплавете го со чиста млака вода.

Избришете го со крпа и исушете го со фен за коса и исто како во салон за домашни миленици.

За време на сушењето исчешлајте го неколку пати со четка за коса и протресете го неколку пати, завршете го чешлањето со четката за коса која ја добивате во сетот.

Потребно е 20 минути сушење и чешлање за Вашето милениче да биде потполно суво и уредно.


Следејќи ги овие упатства Вашето топкасто милениче ќе стане среќно домашно милениче.


Scruff a Luv Serie One:

Новите и неодоливи миленици за кои Вашето дете ќе се грижи стигнаа кај нас. Вие сами бирате кое ќе го нарачате дали ќе биде тоа напиштено маче, куче или животно кое доаѓа од шумата. Од бушаво во неодоливо меко милениче во само 4 чекори.

Твоето Scruff-a-Luv милениче е било напуштено, никој не го сака и веднаш треба да го спасиш. Подгответе убава пенеста купка за твоето милениче да има чисто крзно. Кое животно го спаси? Дали е тоа зајаче, кученце или маченце? После бањата и сушењето ќе откриеш какво милениче имаш. Избањај го твоето милениче, исуши го и исчешлај го неговото крзно, стави му ланче за да се чувствува убаво!

 

Совети за оддржување на играчката:

Наравете пенлива купка од млака вода и детски шампон за бањање.

После бањање исплавете го со чиста млака вода.

Избришете го со крпа и исушете го со фен за коса и исто како во салон за домашни миленици.

За време на сушењето исчешлајте го неколку пати со четка за коса и протресете го неколку пати, завршете го чешлањето со четката за коса која ја добивате во сетот.

Потребно е 20 минути сушење и чешлање за Вашето милениче да биде потполно суво и уредно.


Следејќи ги овие упатства Вашето топкасто милениче ќе стане среќно домашно милениче.

 

ГРАТИС Scruff a Luv Babies:

 

Новите и неодоливи миленици за кои Вашето дете ќе се грижи стигнаа кај нас. Вие сами бирате кое ќе го нарачате дали ќе биде тоа напиштено маче, куче или животно кое доаѓа од шумата. Од бушаво во неодоливо меко милениче во само 4 чекори.

Твоето Scruff-a-Luv милениче е било напуштено, никој не го сака и веднаш треба да го спасиш. Подгответе убава пенеста купка за твоето милениче да има чисто крзно. Кое животно го спаси? Дали е тоа зајаче, кученце или маченце? После бањата и сушењето ќе откриеш какво милениче имаш. Избањај го твоето милениче, исуши го и исчешлај го неговото крзно, стави му ланче за да се чувствува убаво!

 

Совети за оддржување на играчката:

Наравете пенлива купка од млака вода и детски шампон за бањање.

После бањање исплавете го со чиста млака вода.

Избришете го со крпа и исушете го со фен за коса и исто како во салон за домашни миленици.

За време на сушењето исчешлајте го неколку пати со четка за коса и протресете го неколку пати, завршете го чешлањето со четката за коса која ја добивате во сетот.

Потребно е 20 минути сушење и чешлање за Вашето милениче да биде потполно суво и уредно.


Следејќи ги овие упатства Вашето топкасто милениче ќе стане среќно домашно милениче.