-41%

Појас против болки во врат - Self Heating Neck

Код на Производот: selfheatingneck

Достапност:Има на залиха

499 ден 299 ден 299

Self Heating Neck е масажер со самозагревање за вратот со вградени три моќни турмалиски камења кој ќе Ви помогнат да се ослободте од : болките во вратот,  болки предизвикани од спортски повреди, артритис, мигрена, ја подобрува циркулацијата на крвта, ги спречува грчевите помага за ослободување на напнатоста на зглобовите. Камењата почнуваат да испушаат топлина после 30 минути користење на масажерот, камењата ја акумулираат топлината од Вашето  тело и на тој начин испуштаат топлина. Масажетот може да го употребувате и на други места од телото, на пример на зглобовите од рацете и нозете. Камењата се така распоредени по масажерот за да ја поттикнат стимулацијата на точките на акупресурата.

Оддрживањето на масажерот е со влажна крпа.