-81%

Self Stirring Mug

Код на Производот: NT-14

Достапност:Нема на залиха

Направете го Вашето омилено кафе за само неколку секунди!!! Повеќе нема да Ви бидат потребни скапите машини за правење на кафе бидејќи чашата Self Stirring Mug сама го меша кафето.  Self Stirring Mug има механизам за самостојно мешање и од Вашето кафе ќе направи вистинско “Торнадо” со притискање само на едно копче. Со Self Stirring Mug во Вашето кафе нема повеќе да има грутки од нерастопено кафе.

Каракетистики:

*Изработена е од не’рѓосувачки челик и пластика;

*Мешањето започнува со само притискање на копчето;

* Со чашата Self Stirring Mug добивате и капак за сигурно носење на кафето;

* Димензии: 14 cm* 11cm * 8.5 cm