Selfie Cam Lens - Леќа за телефон

Код на Производот: 8327

Достапност:Има на залиха

349 ден 199 ден 199

Кратки спецификации: - Го зголемува полето на видливост

- Го подобрува квалитетот на сликата

 

- Компатибилна со повеќето смартфони - Широк агол: вашите слики ќе ги содржат и областите што претходно не биле видливи - Fish-Eye: ефект на “око на риба“ со опсег од 180 степени, кој Ви овозможува да опфатите повеќе предмети или луѓе при сликање на Селфи - Macro: Можете да сликате многу мали објекти со добар квалитет и чиста и јасна видливост

Пакетот содржи: - Selfie Cam Lens - Леќа за телефон - Заштитен капак за заштита на леќата од гребнатини - Држач за поставување на смартфон - Практична мала платнена торбичка