Сет детска играчка ДОКТОР - Funny doctor set

Код на Производот: Сет детска играчка ДОКТОР - Funny doctor set

Достапност:Има на залиха

1,690 ден 899 ден 899

Funny Doctor set

Со Funny Doctor сетот вашите дечиња ќе уживаат во улогата на доктори лекувајќи ги своите кукли. Funny Doctor сетот е составен од 33 парчиња.

- Нека вашите деца сонуваат да бидат лекари порано!
Нема повеќе двоумење или засрамени лица кога ќе бидат прашани децата: „Што сакате да бидете кога ќе пораснете?“. Децата ќе знаат точно што да кажат откако ќе играат со нашиот Супер докторски сет.
Одличен сет за играње и доделување занимливи улоги градење социјални вештини преку игра (т.е. грижа за „пациенти“)

Секој сет содржи:
1 x медицинска маса,
33 додатоци вклучувајќи:
1 x кукла за бебиња
1 х стетоскоп
1 х шприц
1 x термометар
2 x ножици
1 x таблети
1 х апчиња
1 x комплет медицински инструменти
1 х налепници
Орален комплет
Панчиња за кревет

Препорачливо за деца со 3 или 3+ годишна возраст

Димензии на пакување: 53 х 43 х 9,5