Шиатсу масажер за цело тело

Код на Производот: RPJ1055

Достапност:Нема на залиха

Дали Ви е потребно опуштање на Вашата мускулатура?  Шиатсу масажерот за целото тело е одличен начин да се ослободите од болките во мускулите, да го опуштите целото тело?
Масажерот нуди одличен начин да се ослободите од тензијата, болката и напнатоста, да се намали стресот, да се подобри циркулацијата на крвта, да се зголеми флексибилноста, да се ослободите од неудобноста и да Ви обезбеди ефективен и релаксирачки третман.

Откријте ја моќта на Шиатсу масажата

Шиатсу е форма на масажа со притискање на прстите и една од најважните техники за масирање. Нежното удирање и техниките за притискање се користат за да се разбудат животните сили и да ги охрабрат да протечат низ телото.

Шиатсу масажата со длабинско масирање со помош на шиатсу масажерот за целото тело ефективно ги ослеснува затегнатите мускули со четири големи и четири помали ролери,  покривајќи голем опсег на ткиво кое се масира и нуди интензивна масажа која се чувствува како шиатсу масажа спроведена со вистински раце.

Вистинска шиатсу масажа во удобноста на вашиот дом

Конечно можете да уживате во шиатсу масажа без да морате да го нашуштите Вашиот дом. Повеќе не морате да чекате да закажувате за масажа или да одите во салони за масажа туку  едноставно вклучете го шиатсу масажерот за целото тело  и уживајте во Вашето опуштање.

Вие можете да го користите шиатсу масажерот за целото тело врз различни делови од телото: вратот, рамењата, подлактите, бедрата, грбот и горните и долните делови од нозете.

Што придобивате од Шиатсу масажата:

*Ја подобрува циркулацијата на крвта во телото
*Ја намалува менталната вознемиреност
*Ја балансира  енергијата
*Ја зголемува менталната и духовната свест
*Длабоко мускулна и ткивна релаксација
*Ве ослободува од стресот
*Го зголемува нивото на кислород во клетките
*Го ослободува телото од токсини
*Зголемена флексибилност на телото
*Длабоко мускулна и ткивна релаксација
*Ве ослободува од стресот и помага за справување со стресот
*Зголемување на кислородот во клетките
*Ослободување на телото од токсини
*Зголемена флексибилност на телото
*Ја подобрува циркулацијата на крвта во телото
*Ја намалува менталната вознемиреност
*Ја балансира (чи) енергијата
*Ја зголемува менталната и духовната свест