Сијалица против инсекти

Код на Производот: sijalicaprotiinsekti

Достапност:Има на залиха

899 ден 299 ден 299

Решете се од комарците и другите досадни инсекти кои константо Ви сметаат кога сакате да уживате на тераса во вечерните часови. Колку пати досега комарците и несаканите инсекти Ви ја имаат прекинато вечерта додека седете на тераса во убаво друштво заради безбројните убоди од комарци кои предизвикуваат константен србеж?

Лед сијалицата против комарци и инсекти Anti Mosquito многу ефикасно ќе го реши овој проблем!!!

Со поставување на Лед сијалицата против комарци и инсекти Anti Mosquito

слободно ќе можете да седите надвор во текот на летото и нема да биде потребна дополнителна употреба од прскање на различни спрејови против комарци и инсекти на Вашата кожа кои имаат непријатна миризба и од кои Вашата кожа ќе биде леплива.

За да ги истерате комарците и различните инсекти само поставете ја Лед сијалицата против комарци и инсекти Anti Mosquito. Сијалицата во себе содржи УВ ламба која ги брка не само комарците туку и другите инсекти.

Лед сијалицата против комарци и инсекти Anti Mosquito има три начини на работење:

  1. Може да работи само како обична сијалица
  2. Може да работи само како УВ ламба притив инсекти
  3. Може да работи во комбинација на предходните два начини, односно и да свети и да ги брка инсектите.

 

Сијалицата Anti Mosquito има модерен и компактен дизајн и истата е  безбедна дури кога е во близина на храна. Нема никакви штетни дејства, истата е безбедна за луѓето и за домашните миленичиња.

Лед сијалицата против комарци и инсекти Anti Mosquito може да ја поставите во Вашиот дом, тераса, двор...

 

Технички карактеристики:

 

Сијалицата одговата на грло Е27

Јачина на сијалицата 15W