Систем со сензори за паркинг

Код на Производот: parkingsenzori

Достапност:Има на залиха

1,890 ден 999 ден 999
Паркинг систем со 4 сензори - превенција против оштетувања на автомобилот и ја зголемува безбедноста на патниците.

Паркинг сензорот со новиот и напреден процесор овозможува детектирање на препреки од 0 до 2 метри оддалеченост. Сензорот може да го гледате на дисплејот кој го добивате (LED - покажува бројки и светла) или може да се поврзи со LCD дисплеј.

Работи на ладно време односно до - 30 степени како и на топло време системот е отпорен до плус 80 целзиусови степени.

Спецификации:
Материјал: Пластика
Волтажа: 12V DC
Ултрасонична фреквренција: 40 KHz
Големина на LED Дисплејот: 9 х 1.5 см
Големина на контролната кутија: 9 х 6 х 2.2 см

Гаранција:
- 3 месеци