Смарт (Паметен) часовник – Smart watch w608

Код на Производот: smartwatch

Достапност:Има на залиха

1,290 ден 699 ден 699

Во светот на технологијата, смарт или таканаречените “паметни” часовниците се новиот ИН што секој од нас е потребно да го поседува, доколку сакаме денот да биде организиран во чекор со обврските како што треба без ништо да се заборави и изостави. Новиот Смарт часовник е дизајниран перфектно да се вклопи во стајлингот и воедно и во животот на секој од нас. Нуди голема погодност, ефикасност, навременост и интеракција.

- Работи исто како мобилен телефон ( можете да извршувате повици исто како на мобилен телефон)

- Се поврзува и го заменува комплетно Вашиот телефон

- Се полни исто како мобилен телефон со помош на УСБ кабелче.

- Поддржува Bluetooth

- Работи со секоја мобилна мрежа

- Удобно и меко ремче изработено од специјални материјали погодно за Вашиот рачен зглоб.

- Со само еден поглед во часовникот ќе можете да ги видите сите известувања од Вашиот мобилен телефон, СМС пораки, аларми, потсетници, како и сите нотификации од социјалните мрежи. Нема да имате потреба да го носите Вашиот мобилен телефон секаде со Вас, кога се што ви е потребно ќе можете да го правите и преку смарт часовникот.

- Поседува Sleep control monitor – Ќе можете да воведете контрола на квалитетот на Вашето спиење. Со помош на часовникот, ќе имате увид колку време трае и колку е квалитетно Вашето спиење, па со помош на тие податоци ќе си ја воведете идеалната рутина за да си го подобрите квалитетот на животот и здравјето.

- Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp, Viber  ќе можете да ги следите и да ги читате пораките и известувањата преку часовникот.

- Подесување аларми

- Опција за календар и поставување потсетници за секој ден

- Калкулатор

- Броење на Вашите изминати чекори секој ден и поставување лимит и цел.

- Часовникот поседува и потсетник доколку предолго седите на едно исто место.

- Идеален за мерење и мониторинг на отчукувањата на срцето додека трчате, спортувате, возите велосипед или пешачите.

- Вграден GPS систем, со можност за следење на часовникот.

- Водоопторен е и ќе немате потреба да го извадите додека ги миете рацете или сте во вода.

- Издржливост на батеријата до 15 дена.

Смарт часовникот е идеално решение за идеално функционирање на животот кај старите лица.

- Со поставување на аларми и потсетници тие ќе знаат кога точно треба да ги испијат лековите.

- Со позиционирањето на GPS, секогаш ќе знаете на која локација се наоѓаат во секое време.

- Часовникот исто така поседува повик за итни случаи S0S.

- Следење на срцевиот ритам.