Soap Magic - автоматски дозер за сапун

Код на Производот: Soap Magic1

Достапност:Нема на залиха

Овој автоматски безконтактен диспанзер за сапун е уред кој ќе ви ја направи бањата многу попрактична. Се активира на движење и лесно се монтира на секоја површина или може во својата природна положба да го поставите без монтажа. Лесно и едноставно се користи со ставање сапун во диспензерот отварајќи го капакот од горе. Нема потреба од натискање, само ставете ја дланката под диспанзерот и тој автоматски ќе ви пушти сапун, шампон, сјај за миење садови и сл.

 

Димензии: 20 х 14 х 8.5cm   //   Тежина: 250g   //   Собира 350-400ml течсност

Карактеристики:

  • Водоотпорен
  • Можете да додавате сапун за раце, сјај за миење садови или гел за туширање
  • Го намалува ширењето на бактериите
  • Никогаш повеќе ке нема потреба да фаќате диспанзер со извалкани раце
  • Целосно автоматски и работи без допир
  • Вграден инфра црвен сензор
  • Работи на 4 алкални батерии (не се вклучени во пакетот)
  • Совршен за употреба во купатило,кујна, канцеларија, училиште, болница, хотел, ресторан и сл.