Соларна бежична LED ламба - Ever Brite

Код на Производот: Ever Brite

Достапност:Има на залиха

1,000 ден 299 ден 299

Ever Brite LED ламба ви овозможува сигурност бидејќи се активира на секое човечко движење и дава безбедност на вашиот дом.

За Ever Britе нема да ви се потребни ниту електрична енергија ниту батерии, бидејќи се полни од сончевата енергија.

Можете да ја поставите на повеќе места, над влезната врата, во вашиот двор, гаража, по скали и слично. Оваа ламба е идеална бидејќи е безжична и нема да трошите електрична енергија. Ламбата е водоотпорна, и нема да и наштети ниту дождот надвор. Сензорот за движење детектира движење до 10-15 метри и автоматски светнува кога некој ќе се приближи.

Карактеристики на производот:

✔ LED ламба со соларен панел

✔ Вграден сензор за движења

✔ Не се потребни батерии

✔ Не е потребна електрична енергија

✔ Се лепи на која било површина;

✔ Водоотпорнa;