-51%

Spin Broom магична метла + ГРАТИС Dust Daddy вакумски приклучок

Код на Производот: combobroom

Достапност:Има на залиха

999 ден 499 ден 499

Заборавете на традиционалното чистење со метла,затоа што сега на располагање ја имате Spin Broom - магичната метла!

Користењето на традиционална метла и правосмукалка е макотрпна работа. Но, можете да заборавите на тоа! Ви ја претставуваме светски познатата револуционерна метла Spin Broom која што е безжична, лесна и лесно ја отстранува секоја нечистотија.

Тајната е во технологијата на тројна ротирачка четка која и помага на метлата лесно да ги собере отпадоците и прашината. Само поминете со метлата над отпадоците и тие веднаш ќе исчезнат. Тежи помалку од 1 килограм и може лесно да се складира било каде. Има голем капацитет за собирање отпадоци дури и од најтешко достапните места. Заменете ги старите метли, правосмукалки и џогери со оваа магична метла и направете си го животот полесен.


 

Dust Daddy се прицврстува на правосмукалката за да дојдете до сите тешко достапни места. Универзалниот вакуумски приклучок за прашина Dust Daddy е одличен за чистење на автомобили, тастатури и други тесни и тешко достапни места. Dust Daddy е многу лесен за користење: само прицврстете ја на вашата правосмукалка и подгответе се на многу лесен начин прашината да исчезне, дури и од најтешко достапните места.

Dust Daddy користи десетици индивидуални, мали вшмукувачки цевки. Овие мали цевки се флексибилни за разлика од другите алатки за чистење. Тие можат да поминат речиси секаде каде што се крие правот!