Шрафцигер 6 во 1 Bit360

Код на Производот: bit360

Достапност:Има на залиха

899 ден 149 ден 149

Шрафцигер што менува делови брзо и лесно со едноставно свртување!

Шрафцигерот BIT 360 е алатка за лесна употреба која секој треба да ја поседува. Без разлика дали сте професионалец или сакате да си направите свои поправки, оваа алатка ќе биде непроценлив додаток на вашата колекција.

Менувањето на делчињата е едноставен процес, сè што треба да направите е да го свртите делот за да го отстраните, а потоа да го свртите делот со која сакате да го замените.

Тајната на овој шрафцигер со магнетен врв е ротирачката комора која има шест различни парчиња подготвени за употреба. Само повлечете за да го отстраните малку од држачот на врвовите, завртувате за да го изберете саканиот дел и притиснете за да го вчитате избраниот дел и тој е подготвен за употреба. Можете дури и да ги користите деловите што веќе ги поседувате.

Овој шрафцигер доаѓа со отстранлива комора што го олеснува префрлувањето на деловите наоколу додека неговиот магнетски врв помага да се држат завртките на место додека работите. Во комплетот се вклучени шест вообичаени делови на шрафцигер.

Едноставно повлечете го за да го отстраните делот, извртувајте за да го промените и притиснете го да се вчита нов дел.

Вклучува 6 вообичаени парчиња шрафцигер, или можете да ги поставите тие што веќе ги имате.