Сталажа за обувки

Код на Производот: 4FXJ

Достапност:Нема на залиха

Обувките нема повеќе да бидат  расфрлани по целиот ходник. Организирајте ги чевлите на многу лесен начин со сталажата на која можете да ставите 12 чевли.

Сталажата за чевли лесно се склопува и расклопува, лесна е и незафаќа многу простор. Може да ја преместувате од едно на друго место.

 Чевлите ќе бидат подреден во 4 реда.

Основата  е изработена од железо, сталажите се пластични. Многу е лесна за оддржување, се чисти со влажна крпа.