-37%

Супер забавна играчка - Juicy Bomb

Код на Производот: Супер забавна играчка - Juicy Bomb

Достапност:Има на залиха

790 ден 499 ден 499

Ставете инка во дупката на бомбата и наполнете ја со вода Притиснете го прекинувачот за напојување на долниот десен дел од уредот. За да го отстраните воздухот од гасоводот, држете го копчето 4 секунди.
Притиснете го копчето START за да влезете во режимот за лансирање на играта со вклучување на музика. Веднаш почнете да си ја подавате бомбата помеѓу учесниците,се додека трае музиката во позадина.
Бомбата циркулира меѓу играчите,а кога музиката ќе престане, бомбата ќе "експлодира" во рацете на еден од учесниците и ќе го распрсне со вода. Времетраењето на играта е исто, а експлозиите се случуваат во случајни раце.
За да ја стартувате играта од почеток, повторно вклучете го копчето START на "бомбардирањето".

Карактеристики:

✅ Димензии на БОМБА: 17 см х 12 см.
✅ Димензиите на пакувањето: 23 см х 17 см х 24,5 см.