Tons Garden 9526 - Тенда со метал 3x3m

Код на Производот: tons35

Достапност:Има на залиха

3,700 ден 3,700

Карактеристики на производот:

  • Димензии на производот:
  • 3 x 3 m
  • Висина: 2.5 m
  • Материјал: Poliester Assembly Gazebo
  • Боја: Бела