Tons Garden - Чадор за сонце 3m

Код на Производот: tons13

Достапност:Има на залиха

5,790 ден 5,790

Карактеристики на производот:

  • Големина: 3m
  • Материјал: Полиестер
  • Боја: Бела 6795
  • Беж 6796
  • Темно црвена 6797
  • Темно зелена 7790
  • Кафеава 7791
  • Темно сива 9081
  • Светло сива 9082