Tons Garden Сет маса со 2 столчиња и двосед (10060)

Код на Производот: 10060

Достапност:Има на залиха

24,490 ден 24,490

Карактеристики на производот:

Tons Garden Сет маса со 2 столчиња и двосед (10060)

  • Маса димензии: 81.5 x 51 x 46 cm
  • Столчиња: 57.5 x 69 x 95.5 cm
  • Двосед: 108 x 69 x 95.5 cm