Tons Garden Маса на расклопување (10073)

Код на Производот: 10073

Достапност:Има на залиха

3,790 ден 3,790

Карактеристики на производот:

Tons Garden Маса на расклопување (10073)

  • Маса на расклопување
  • Димензи: 120 x 60 x 74 cm
  • Боја: Бела
  • Материјал: Пластика