Tons Garden Сет маса со 4 столчиња (8633)

Код на Производот: 8633

Достапност:Има на залиха

24,990 ден 24,990

Карактеристики на производот:

Tons Garden Сет маса со 4 столчиња (8633)

  • Димензии на производот:
  • Маса: 130 x 80 x 72 cm
  •  4 Столчиња: 46 x 61 x 89 cm
  • Материјал: Багремово дрво