Tons Garden Сет маса и столови (5553)

Код на Производот: 5553

Достапност:Има на залиха

15,390 ден 15,390

Карактеристики на производот:

  • Tons Garden Сет маса и столови 5553
  • Маса димензии: 90 x 80 x 74 cm
  • Столови: 43 x 50 x 82 cm
  • Боја: Сива