Tons Garden 6286 - Тенда 3х3m

Код на Производот: tons21

Достапност:Има на залиха

2,890 ден 2,890

Карактеристики на производот:

  • Тенда од полиестер
  • Димензија: 3 х 3 m
  • Висина: 2.5 m
  • Боја: зелена