Tons Garden 9092 - Дрвен стол на расклоп

Код на Производот: tons33

Достапност:Има на залиха

1,800 ден 1,800

Карактеристики на производот:

  • Димензии: 40х51,5х82 cm
  • Материјал: 100% Багремово дрво