Tons Garden Сет маса со 4 столчиња (9357)

Код на Производот: TONS9357

Достапност:Има на залиха

8,990 ден 8,990

Карактеристики на производот:

Tons Garden Сет маса со 4 столчиња (9357)

  • Маса димензии: 80 x 80 x 70 cm (немонтирана); Боја на масата: Dark Grey
  • Столчиња: 54 x 70 x 90 cm (немонтирани); Боја на стол: Сива