Tons Garden 9548 - Столче

Код на Производот: tons41

Достапност:Има на залиха

2,950 ден 2,950

Текстилен стол на расклоп

Димензии на производот:

Седечка положба 55х67х104 cm

Лежечка положба 55х103х77 cm

Боја: Црна