Tons Garden Сет маса со 4 столчиња (9356)

Код на Производот: 9356

Достапност:Има на залиха

9,790 ден 9,790

Карактеристики на производот:

Tons Garden Сет маса со 4 столчиња (9356)

  • Маса димензии: 90 x 70 cm (немонтирана); Боја на масата: Dark Grey
  • Столчиња: 54 x 70 x 90 cm (немонтирани); Боја на стол: Кафена