TREQA EP-712 - Слушалки

Код на Производот: treqazicni

Достапност:Има на залиха

299 ден 199 ден 199

Поврзување: Жично

Конектор: 3.5 mm Stereo

Дизајн: Во уво

Боја: Сребрена

Аудио: Стерео

Микрофон: На кабел

Неутрализација на бучава: Да

Водоотпорност: IPX0 Нема заштита

Намена: Музика и забава, Видео игри

Должина на кабел: 1.2 m

Гаранција: Нема