Twilight Turtle Star

Код на Производот: turtlestar

Достапност:Има на залиха

999 ден 399 ден 399

Го трансформира таванот во детската соба во ѕвездено небо што им дава комоција и сигурност на децата. Проектира комплетно ѕвездено небо на таванот и ѕидовите во собата.

- Проектира колоритно ѕвездено небо на таванот со 3 различни опции и бои
- Идеално за деца до 3 години
- Автоматски се исклучува после 50 минути
- Работи на струја (со УСБ кабел) или по желба може да работи и на батерии (3 ААА батерии)
- Изработена од пластика и плишен материјал


Како се користи:


- Играчката има ON/OFF копче
- L1 копчето служи за менување на светлечките ефекти
- L2 копчето овозможува ѕвездите да сјаат во една од трите бои
- L3 копчето овозможува брзо менување на мелодијата (4 различни мелодии)

Димензии: 30 x 20 см