Уред против инсекти - Pest Repelling Aid

Код на Производот: Pest Repelling Aid

Достапност:Има на залиха

790 ден 490 ден 490

Само оклучете го во штекот овој електричен уред за против инсекти и тоа е се што ви е потребно за да се справите со нив. Овој безопасен начин за прогонување на инсектите работи на принцип на звучни и електромагнетни бранови и ги држи инсектите подалеку од вашиот дом. Оваа напредна технологија за борба против инсектите нема несакани ефекти врз луѓето.