Уред за Чистење Заби + Избелувач за Заби

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

1,698 ден 598 ден 598

За Уредот за Чистење Заби

Овој уред ги чисти остатоците од храна меѓу забите и истовремено спречува формирање на пародонтопатија.

Длабоко ги чисти забите - уникатна комбинација на притисок на вода и пулсирања, чисти длабоко помеѓу забите и под непцата, каде што не може да достигне редовно чистење со конец.

Лесен е за носење. Лесен за употреба - овозможува лесен и ефикасен начин за поддршка на правилното здравје на забите и непцата дома.

  • Го освежува здивот
  • Ги чисти забите
  • Ги отстранува остатоците од храна и ги намалува бактериите во устата
  • Го подобрува здравјето на непцата
  • Чисти протези и импланти
  • Може да ги достигне сите точки во устата

За Избелувачот за Заби

Со само Miracle Teeth  - активниот природен јаглен многу брзо и лесно до  убава и заводлива бела насмевка без употреба на остри пероксиди или излебувачи

Miracle Teeth  - активниот природен јаглен во својот состав покрај јагленот има и кокос во праав кој момага за чистење на забите од флеките од кафе, пушење, вино и од многу други работи.

Miracle Teeth  - активниот природен јаглен има негативен електричен полнеж, што му помага да привлече токсини и слободни радикали со позитивен полнеж. Исто така, тој ги привлекува и заробува дамките од забите, што го објаснува неговиот ефект на избелување.

Користењето на Miracle Teeth  - активниот природен јаглен не значи сека нетреба да ги миете забите со паста за заби, туку напротив најпрво треба забите да ги измиете со паста за заби, па потоа користете го активниот природен јаглен.

Состав : Природен активен јаглен, натриум бикарбонат, бентонит, органско есенцијално масло од портокал, органско масло од кокос, органско масло од пеперминт есенцијално масло.