USB кабел 3 во 1 - Бела Боја

Код на Производот: USB кабел 3 во 1 - Бела Боја

Достапност:Нема на залиха

USB кабел 3 во 1 за сите видови телефони и смарт уреди.

Може да се користат сите приклучпци во исто време