USB кабел 3 во 1 - Црна Боја

Код на Производот: USB кабел 3 во 1 - Црна Боја

Достапност:Има на залиха

390 ден 149 ден 149

USB кабел 3 во 1 за сите видови телефони и смарт уреди.

Може да се користат сите приклучпци во исто време