-70%

Вертикална сушара за алишта

Код на Производот: verstile

Достапност:Нема на залиха

2,599 ден 799 ден 799

Доколку имате проблем со просторот за сушење на алишта ова би било идеално решение за Вас.

Ви ја претставуваме Вертикалната сушара за алишта.

Сушарата има три нивоа, од кои едното ниво е со вградени штипки за закачување на алишта. Останатаите две нивоа имаат ротирачки краци.

Сушарата по висина се прилагодува според потребите.

Кога не ја користите, склопена зафаќа многу малку простор, едноставно може да ја чувате позади врата.

Сушарата е изработена од нераѓосувачки челик и висококвлаитетна пластика.

Одлично за мали простории погодна е да ја користите надвор и во домот.

Лесно се склопува и расклопува.

Висината на сушарата е 170 цм.