Weikang - 4 Заштитници за ивици

Код на Производот: 7735

Достапност:Нема на залиха

Задоволете ја љубопитноста на Вашето дете и oбезбедете му безбедна средина каде слободно ќе ги развие своите сетила и ќе ја испита околината. Детската насмевка е секогаш добредојдена, а Вие можете опуштено да го следите секој чекор на Вашето дете.

Заштитниците можете да ги поставите на секаков вид мебел кој има изразени ивици.

Сетот содржи 4 заштитници за ивици.