Закачалка - Wonder Hanger

Код на Производот: Wonder Hanger

Достапност:Нема на залиха

Дали имате проблем со недостаток на место во Вашиот плакар?

Ви ја претставуваме закачалката Wonder Hanger. Има 5 слотови и издржува тежина до 1,5 кг. Слободно може да закачете кошули, панталони, блузи, па дури и тешки зимски капути. Совршена е да ви ослободи и заштеди простор. Доколку немате многу место за закачување во вашите плакари, тогаш Wonder Hanger е решение за вас!