Затварач за Шише

Код на Производот: zatvarac

Достапност:Има на залиха

150 ден 150
Затварач за шише, многу корисна алатка за затварање шишиња.
Затварачот е во форма на капачка за шише со опција за заклучување.
Изработена е од цврста пластика со гумици во средината од внатрешниот дел.
Може да се користи за различни пијалоци, диктува многу добро и кога е во заклучена положба не може да се одвои од шишето.
Димензии: 4 x 4cm