-38%

Женска јакна GB1509DOSS17 Црвена

Код на Производот: Женска јакна GB1509DOSS17 Црвена

Достапност:Нема на залиха

1,590 ден 990 ден 990
Женска јакна од италијански производител. Супер квалитет, ниски цени. Големините на производот се стандардни европски (италијански).