-53%

Женска јакна GB1808DO Црна

Код на Производот: Женска јакна GB1808DO Црна

Достапност:Има на залиха

1,290 ден - 1,490 ден
2,690 ден 1,290 ден 1,290

Достапни Опции

Женска јакна од италијански производител. Супер квалитет,ниски цени. Големините на производот се стандардни европски(италијански)