Женска маица TS11706DO Бордо

Код на Производот: Женска маица TS11706DO Бордо 1

Достапност:Има на залиха

890 ден 400 ден 400

Достапни Опции

Женска маица од италијански производител. Супер квалитет, ниски цени. Големините на производот се стандардни европски(италијански)